TravelPro

 

TravelPro (voorheen Reisburo Actueel) is één van de meest toonaangevende vakbladen in de Nederlandse reisbranche. Het blad verschijnt in een wekelijkse frequentie en heeft als doelgroepen medewerkers, managers en directies van reisbureaus in Nederland, alsmede medewerkers en management van lucht- en scheepvaartmaatschappijen, touroperators, hotels, verkeersbureaus en andere aan de reiswereld verbonden bedrijven. Tevens bereikt TravelPro alle zelfstandige reisagenten in Nederland.

Tevens houdt TravelPro haar lezers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws via de website en via een digitale nieuwsbrief. De website heeft 50.000 bezoekers per maand en de digitale nieuwsbrief wordt verzonden naar 7.400 subscribers. TravelPro beschikt ook over een sms-service zodat haar lezers per direct geïnformeerd kunnen worden in geval van top-nieuws en calamiteiten.

Nieuw bij TravelPro is het TravelPro Webmagazine. Deze digitale uitgave wordt elke vrijdag verzonden en telt inmiddels al meer dan 6.000 pageviews per uitgave.

Voor haar relaties zijn er verschillende advertentiemogelijkheden beschikbaar. Tevens is het mogelijk om een bijlage bij te voegen of om bijvoorbeeld een eigen cover om het blad te plaatsen.

Verschijning: 48 keer per jaar
Oplage: 5.400 exemplaren
Lezersbereik: 18.900
Formaat: tabloid, 240 x 340 mm (br x h)

 

Downloads:

TravelPro Mediakit 2015        TravelPro Online                       Bezoek de website                  TravelPro Webmagazine

       TravelPro_4_245x175
 
 
Terug naar Partners